Scoutinggroepen

Scoutinggroepen treffen een ideale (zomer)kamplocatie op het Jeugdkampeerterrein Lunteren. Je kunt er primitief kamperen, er zijn toiletten en kranen aanwezig. De omgeving van ons kampeerterrein is ideaal om mooie hikes uit te zetten. En, op het terrein is een beperkte voorraad pionierhout aanwezig. Wil je met je hele Scoutinggroep op kamp en wil je de jongste jeugdleden onderbrengen in een clubhuis, dan kun je bij onze buren, Scouting Lunteren, informeren naar de mogelijkheid om hun clubhuis te huren.

Pionierhout

Op het Jeugdkampeerterrein hebben we een beperkte voorraad pionierhout. Op dit moment bestaat onze voorraad uit: – Ongeveer 90 stuks 1-meter palen – Ongeveer 25 stuks 1,5-meter palen – Ongeveer 25 stuks 2-meter palen – Ongeveer 25 stuks 3-meter palen – Ongeveer 25 stuks 4-meter palen Het pionierhout kan door alle groepen gebruikt worden en ligt op terrein I. Het kan echter niet gereserveerd wordt, gebruik in goed onderling overleg met eventuele andere kampeerders.

  • Ongeveer 90 stuks 1-meter palen
  • Ongeveer 25 stuks 1,5-meter palen
  • Ongeveer 25 stuks 2-meter palen
  • Ongeveer 25 stuks 3-meter palen
  • Ongeveer 25 stuks 4-meter palen Het pionierhout kan door alle groepen gebruikt worden en ligt op terrein I. Het kan echter niet gereserveerd wordt, gebruik in goed onderling overleg met eventuele andere kampeerders.

Het pionierhout kan door alle groepen gebruikt worden en ligt op terrein I. Het kan echter niet gereserveerd wordt, gebruik in goed onderling overleg met eventuele andere kampeerders.

We hebben een fantastische kampweek op het Jeugdkampeerterrein gehad! Voor onze scoutinggroep was het een ideale locatie. Lekker primitief, maar toch wat luxe in de vorm van eigen toiletten!